Saeyang Marathon Cyclone freza pedikiūrui su dulkių ištraukėju 148174

1,332,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Prekinis ženklas Saeyang siūlo aukštos kokybės įrankius, naudingus atliekant profesionalias manikiūro ir pedikiūro procedūras.

Aukščiausios klasės podologijos freza Saeyang Marathon Cyclone yra specializuotas įrenginys, leidžiantis išlaikyti aukštus higienos standartus, efektyviai saugoti paslaugas teikiančių žmonių ir klientų sveikatą. Profesionali freza skirta pedikiūrui, ypač sausoms procedūroms, tačiau puikiai tiks ir manikiiūrui. Efektyvi galvutė su dulkių ištraukėju ir intuityvus valdymas žymiai pagerina podologo darbą, palengvina įvairių procedūrų atlikimą.

Intuityvus valdymas garantuoja aukštą naudojimo komfortą. Darbo metu galite lengvai reguliuoti siurbimo galią arba visiškai jį išjungti. Galvutės sukimosi greitis reguliuojamas rankenėle, o ją paspaudus galima įjungti arba išjungti įrangą. Be to, įrenginys leidžia užprogramuoti iki 3 darbo režimų. Tada išsaugomi visi parametrai – greitis ir sukimosi kryptis, vakuumo galios lygis – ir juos galima bet kada atšaukti vienu mygtuku. Aiškus ekranas leidžia stebėti esamus įrenginio nustatymus. Be to, pasirinkus vieną iš savo darbo režimų, ekrane rodomas aktyvuotos programos simbolis. Atitinkama piktograma taip pat užsidegs, kai reikės pakeisti filtro maišelį.

Tyli, ergonomiška galvutė su bešepetėliu varikliu ir reguliuojamu greičiu 4 000 – 40 000 aps./min. Rankenos gale esantis ON/OFF jungiklis leidžia lengvai laikinai sustabdyti sukimąsi ir siurbimą darbo metu. Tai palengvina laisvą įrenginio veikimą. 

Į komplektą įeinantys praktiški priedai efektyviai palengvina darbą. Tiksli galvutė su dulkių ištraukėju ir atsarginiai filtrų maišeliai užtikrina saugų naudojimą, apsaugo nuo kenksmingų patogenų įkvėpimo. Kojinis jungiklis leidžia reguliuoti frezos galvutės sukimąsi procedūros metu, nenaudojant rankų..

Estetiškas, futuristinis baltų atspalvių korpusas puikiai tiks bet kokiame interjere, o neslystančios kojelės užtikrina įrenginio stabilumą naudojimo metu.

Duomenys:
Spalva: balti atspalviai
Galia: laidinis
Sukimosi greitis: 4 000 – 40 000 RPM
Galia: 100 W
Įtampa: 230 V
Garantija: 12 mėn.