AZZURRO 016C SPA Kėdė pedikiūrui su masažo funkcija, ruda 142946

2,660,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.

Išankstinis užsakymas

Aukštos kokybės, patikimas gamintojas
Azzurro tiekia grožio pramonei aukštos kokybės produktus, tokius kaip kosmetiniai foteliai ir sofos arba specializuoti kombainų įrenginiai. Baldai naudojami grožio salonuose, podologijos klinikose, masažo ir kineziterapijos studijose klientams suteikia nuostabių potyrių, kurių poveikis pranoksta lūkesčius.

Modernūs grožio salono baldai
Ši moderni ir elegantiška pedikiūro kėdė tiks kiekviename grožio salone ar podologijos kabinete. Turėti tokį fotelį savo salone yra ne tik prestižas, bet ir aukščiausio lygio procedūros garantija. Labai tvirtos konstrukcijos, o pamušalas pagamintas iš ekologiškos odos. Sėdynė ir porankiai yra itin patogūs, suteikiantys pasitenkinimą nuo pat pirmos sėdėjimo akimirkos.

Funkcinė vonia
Vonia pagaminta iš aukštos kokybės akrilo. Dėl hidromasažo funkcijos jis suteiks papildomo palengvėjimo pavargusioms pėdoms. Vonia lengvai prijungiama prie tekančio vandens ir kanalizacijos. Jame yra čiaupas ir akumuliatorius temperatūros kontrolei.

Atpalaiduojantis masažas
Specialiais masažiniais voleliais aprūpinta kėdė kiekvienam klientui suteiks papildomo atsipalaidavimo ir palengvėjimo procedūros metu. Pridedamas nuotolinio valdymo pultas leidžia pasirinkti automatinę programą arba rankiniu būdu reguliuoti masažą. Valdykite kėdės padėtį judindami atlošą pirmyn ir atgal bei nuleisdami arba pakeldami sėdynės pagalvėlę. Pėdas tai pat galima laisvai padėti ant kojų atramos, mėgaujantis ramybės akimirka.

Veiksmingos masažo technikos
Masažas atliekamas specialių bakstelėjimo ir minkymo volelių rinkiniu, kuris juda aukštyn ir žemyn beveik visa stuburo dalimi. Įdiegtos trys masažo technikos duos teigiamų sveikatos rezultatų:

Minkymas: masažo technika, kai spaudžiami paviršiniai ir gilieji audiniai, siekiant išgydyti įsitempusius raumenis, padidinti lankstumą ir sumažinti skausmą, skaidant ir sulygiuojant raumens kolageno skaidulas. Šis metodas taip pat gali sumažinti emocijų, susijusių su stresu ir nerimu, suvokimą.

Trankymas: tai apima pakartotinį spaudimą nugaros srityje trinktelėjimo judesiu. Seka yra ištisinė su trumpais plyšiais, atpalaiduojančiais nugaros raumenis.

Minkymas ir trankymas ši technika leis jums labiau atsipalaiduoti ir atpalaiduoti raumenis. Tai teigiamai paveiks visą kūną ir pagerins kraujotaką.

Pasitenkinimo garantija
Azzurro SPA kėdė pedikiūrui yra vertingas profesionalaus grožio salono elementas. Investicijos į tokio tipo įrangą tikrai atsipirks, nes bus daug patenkintų klientų. Šiai sėdynei suteikiama dvejų metų garantija.

Techniniai duomenys:
Medžiaga: Eko oda
Svoris: 85 kg
Matmenys: 155,5 (ilgis) x 74 (plotis) x 97 (aukštis)

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.