Azzurro 873 pedi elektrinis gultas, 5 varikliai, besisukantis, pieno spalva 144741

2,490,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Azzurro elektrinėje kėdėje yra 4 varikliai, valdomos laidiniu nuotolinio valdymo pulteliu. Jis išsiskiria galimybe lengvai išsaugoti pasirinktus padėties nustatymus, kurių dėka vienu mygtuku galite greitai prie jų grįžti. Pasižymi stabilumu, didele individualizavimo ir universalumo galimybe, todėl tiks daugeliui grožio specialistų.

Nuotolinio valdymo pulteliu kėdę galima reguliuoti aukštį, atlošą, kojų atramas ir sėdynę. Sėdynę taip pat galima pasukti rankiniu būdu, naudojant po sėdyne paslėptą svirtį. Nustatę jį į norimą padėtį, tiesiog užfiksuokite. Didelis sukimosi diapazonas veiks ypač mažesnėse erdvėse.

Gaminyje įdiegta pasirinktų pozicijų programavimo funkcija – nustačius kiekvieną plokštumą, pasirinktas pozicijas galima lengvai išsaugoti vos keliais paspaudimais. Ši funkcija leidžia išsaugoti iki trijų programų. Tai leidžia iš esmės pritaikyti nustatymus tiek kliento, tiek procedūrą atliekančio asmens poreikiams.

Gultas turi reguliuojamą galvos atramą ir kojų atramas (maksimalus abiejų elementų pailgėjimas +/- 17 cm), todėl visiškai išskleistas jo ilgis siekia iki 204 cm. Tai garantuoja komfortą ir stabilų palaikymą aukštesniems klientams.

Komplekte yra dvi keičiamos galvos atramos. Galvos atrama su skylute pravers atliekant paslaugas, kai klientas paguldomas galva (pvz. masažas). Antrasis, savo ruožtu, turi reguliuojamą nuolydį, kuris puikiai tiks bet kokioms veido procedūroms.
Porankiai yra judinami, gali būti statomi vertikalioje padėtyje arba pastumiami 180º kampu, lengvai nuimami, o tai palengvina tiesioginį priėjimą prie kliento. Jų gale yra rankena, prie kurios patogiai pakabinsite nuotolinio valdymo pultą.

Tvirta konstrukcija užtikrina baldų stabilumą ir ilgaamžiškumą. Gultas užpildytas putplasčiu ir aptrauktas malonia liesti baltų atspalvių dirbtine oda. Dėl tokios medžiagos naudojimo įranga yra atspari drėgmei ir lengvai valoma.

Gulto pagrindas apšviestas LED diodais. Jie šviečia 4 skirtingomis spalvomis – žalia, mėlyna, raudona ir rožinė. Taip pat galima reguliuoti šviesos intensyvumą trimis žingsniais.

Išsamūs kėdės matmenys pateikti nuotraukoje.
Į komplektaciją įeina: nuotolinio valdymo pultas, maitinimo šaltinis, dvi galvos atramos.

Duomenys:
Tipas: elektrinis
Spalva: balti atspalviai
Apmušalų medžiaga: sintetinė oda
Sėdynės užpildas: putplastis
Valdymas: nuotolinio valdymo pultas, rankinis
Galia: 160 W
Įtampa: 220-240 V

AUKŠTA KOKYBĖ !!! 2 METŲ GARANTIJA !!!

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.