FARMONA HANDS SLOW AGE skaistinanti ir senėjimą stabdanti parafino kaukė rankoms 300ml 133622

13,50

Išankstinis užsakymas

FARMONA HANDS SLOW AGE skaistinanti ir senėjimą stabdanti parafino rankų kaukė 300ml
Kaip išlaikyti savo rankų odą jauną ir sveiką? Tai klausimas, į kurį norėtų rasti kiekviena moteris. Žinodami, kokie pokyčiai atsiranda su amžiumi rankos odoje, su kokiais išoriniais veiksniais ji susiduria kiekvieną dieną ir ko jai reikia norint išlaikyti sveiką ir jaunatvišką išvaizdą, „FARMONA“ natūralios kosmetikos laboratorijos specialistai sukūrė „HANDS SLOW AGE“ liniją. Tai linija, kuri visapusiškai atitolina rankų odos senėjimo požymių atsiradimą, bet taip pat sumažina jau matomus padarinius mūsų odai.
TIKSLAS: sausa oda, reikalaujanti rekonstrukcijos ir regeneracijos, su aiškiais senėjimo požymiais – stangrumo ir elastingumo praradimas, su spalvos pasikeitimu – saulės poveikis, amžius, hormonų spalvos pakitimas.
POVEIKIS: išlygina, maitina ir atkuria odą, padidina jos stangrumą ir elastingumą, paryškina spalvos pokyčius ir išlygina spalvą, sumažina amžiaus dėmių matomumą, stimuliuoja epidermio atsinaujinimą, atjaunina ir pagerina odos išvaizdą.

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.