Gaabiano Marcus kėdė barberiams, auksas/ juoda 148417

789,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Įspūdinga Gabbiano Marcus kirpėjo kėdė yra stilingas baldas su efektyviu hidrauliniu keltuvu ir reguliuojama kojų atrama bei atlošu. Didelės pritaikymo galimybės leidžia priderinti kėdę prie konkrečiu momentu atliekamos procedūros, o tai žymiai padidina teikiamų paslaugų komfortą . Rafinuota apdaila ir poliruoti elementai suteikia interjerui savito stiliaus, o aukštas funkcionalumas užtikrina komfortą ir darbo efektyvumą.

Patvarus hidraulinis keltuvas leidžia reguliuoti sėdynės aukštį tarp 58-71 cm, net kai klientas sėdi kėdėje. Tai garantuoja ergonomiškesnį valdymą. Kėdė turi atloštą ir reguliuojamą kojų atramą, kurios dėka klientą galima pastatyti į patogią, pusiau atloštą padėtį. Šis nustatymas garantuoja geresnę prieigą tam tikrų paslaugų metu. Be to, galvos atrama pailgėja 20 cm ir puikiai palaiko galvą, nes ją galima pritaikyti pagal individualius poreikius.

Minkšta sėdynė garantuoja kliento komfortą procedūrų metu. Profiliuotas atlošas leidžia užimti patogią padėtį ir puikiai palaiko nugarą , o tai ypač svarbu ilgesnių procedūrų metu. Įrengus kėdę pilnu sukimosi mechanizmu, kirpėjo darbas tampa efektyvesnis ir patogesnis. Tinkamame aukštyje išdėstyti minkšti porankiai leidžia teisingai išsidėstyti kliento pečius –  tai labai palengvina tikslių procedūrų atlikimą. Rankšluosčių ir džiovintuvo laikikliai, kuriuos galima padėti po porankiu ir kėdės nugaroje, labai pagerina darbą.

Tvirta, plati pagrindo konstrukcija užtikrina stabilumą ir, atitinkamai, aukštą naudojimo komfortą. Užpildytas patvariomis, deformacijai atspariomis putomis ir apmušalai iš malonios liesti sintetinės odos užtikrina baldų patvarumą ir patogų naudojimą ilgą laiką. Jie taip pat daro įrangą atsparią drėgmei, patvarią ir lengvai valomą. Juodų atspalvių danga su estetinėmis siūlėmis suteikia unikalumo. Poliruoti dekoratyviniai elementai, nurodantys vintažinį stilių, puikiai derės prie kirpyklų atmosferos.

Detalesni matmenys pateikti nuotraukoje.

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.