Gabbiano Berlin kirpyklos kėdė, auksas/ balta 112854

536,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Elegantiškoje Gabbiano Berlin kirpėjo kėdėje įrengtas efektyvus hidraulinis keltuvas. Tai žymiai pagerina įvairių procedūrų efektyvumą ir tuo pačiu užtikrina aukštą naudojimo komfortą. Klasikinės spalvos, dekoratyvinis skiautinis ir poliruoti aukso atspalvių elementai suteikia skoningą išvaizdą.

Patvarus hidraulinis keltuvas leidžia reguliuoti aukštį 49-63 cm diapazone – net kai klientas sėdi ant kėdės. Tai garantuoja ergonomiškesnį darbą, užtikrinantį galimybę laisvai reguliuoti kėdės lygį tiek kliento, tiek kirpėjo ūgiui. Sintetine oda aptrauktas kontūrinis atlošas leidžia užimti patogią padėtį. Didelis privalumas – po nuimama pagalvėle paslėpta skylė tarp atlošo ir sėdynės. Tai palengvina salono švarą ir leidžia lengvai iššluoti plaukus iš kiekvieno fotelio kampelio ir sutaupyti laiko ruošiant darbo vietą tarp klientų.

Tvirtas, plokščias, kvadrato formos pagrindas garantuoja stabilumą naudojimo metu. Lygus paviršius su veidrodine apdaila. Plati sėdynė su putplasčio užpildu užtikrina aukštą naudojimo komfortą ir patogumą net per daug valandų trunkančias procedūras. Įrengus kėdę su visu sukimosi mechanizmu, kirpėjo darbas tampa efektyvesnis ir patogesnis. Porankiai yra tinkamame aukštyje, o tai leidžia teisingai išdėstyti kliento pečius.

Funkcionalus baldas užpildytas patvariu, deformacijai atspariu putplasčiu, o apmušalai pagaminti iš malonios liesti sintetinės dos. Naudojamos medžiagos užtikrina patogų baldų naudojimą ilgą laiką ir padaro įrangą atsparią drėgmei, patvarią ir lengvai valomą. Gabbiano Berlin kirpyklos kėdė išsiskiria išskirtiniu dizainu , kuris suteikia jai unikalumo ir puikiai atrodo daugelyje kirpyklų.

Detalesni matmenys pateikti nuotraukoje.

Duomenys:
Liftas: hidraulinis
Pagrindas: kvadratinis
Apmušalų medžiaga: sintetinė oda

Garantija: 12 mėn.

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.