LT EN RU

Gabbiano Porto kirpyklos kėdė, juoda/ pilka 148043

463,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Elegantiškoje Gabbiano Porto kirpyklos kėdėje įrengtas efektyvus hidraulinis keltuvas, kuris užtikrina jos funkcionalumą. Tai žymiai padidina darbo efektyvumą ir garantuoja komfortą tiek kirpėjams, tiek naudotojams. Estetiškai pagaminta kėdė taps bet kurios kirpyklos puošmena.

Patvarus hidraulinis keltuvas leidžia reguliuoti sėdynės lygį 49-61 cm diapazone – net kai klientas sėdi kėdėje. Tai užtikrina ergonomiškesnį darbą, leidžiantį reguliuoti sėdynės lygį tiek kliento, tiek kirpėjo ūgiui. Vizualiai įdomus atlošas suteikia puikią atramą nugarai , o tai ypač svarbu atliekant ilgas gydymo valandas. Didelis šio modelio privalumas – tarp atlošo ir sėdynės palikta skylė. Su juo lengviau išlaikyti švarą salone, nes galite lengvai iššluoti plaukus iš kiekvieno fotelio kampelio. Tai leidžia supaprastinti darbo vietos paruošimą tarp klientų.

Pilnas kėdės sukimosi mechanizmas padaro kirpėjo darbą efektyvesnį ir patogesnį. Tvirtas, plokščias, kvadrato formos pagrindas garantuoja stabilumą naudojimo metu. Matinis lygus paviršius suteikia elementui elegantišką išvaizdą ir palengvina jo švarą. Patogi sėdynė su putplasčio užpildu. Geometriniai, metaliniai porankiai leidžia teisingai išdėstyti kliento pečius. Šiam modeliui skirta stilinga pėdų atrama užtikrina stabilų atramą vartotojo kojoms.

Užpildas patvariomis, deformacijoms atspariomis putomis ir apmušalai iš malonios liesti sintetinės odos užtikrina baldų ilgaamžiškumą ir patogų naudojimą ilgą laiką. Jie taip pat daro įrangą atsparią drėgmei, patvarią ir lengvai valomą.

Detalesni matmenys pateikti nuotraukoje.

*Prekės spalva gali nežymiai skirtis nuo jūsų ekrano individualių nustatymų

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.

Krepšelis

Krepšelis