4rico QS-GW06G kėdė, mėlynas veliūras 148116

168,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

4Rico QS-GW06G kėdė, aptraukta malonia liesti medžiaga, yra aukštos kokybės, komforto ir funkcionalumo derinys, stebinantis prabangiu dizainu. Baldas su intriguojančiomis pynėmis ant atlošo ir poliruotais aukso atspalvių elementais išsiskiria savo išskirtine elegancija. Puikiai tiks profesionaliems biurams ir naudojimui namuose.

Tinkamai profiliuotas, suapvalintas atlošas suteikia puikią nugaros atramą, o tinkamo aukščio porankiai leidžia tinkamai išdėstyti rankas. Šie sprendimai užtikrina naudojimo komfortą ir leidžia lengviau užimti ergonomišką padėtį, taip sumažinant raumenų įtampą. Metalinės aukso atspalvių kojelės yra padengtos plastikine apsauga, apsaugančia nuo atsitiktinio pažeidimo.

Maloni liesti medžiaga, aksominis apmušalas suteikia kėdei unikalumo, o estetiškai susipynęs audinys ant atlošo pabrėžia unikalią baldo išvaizdą. Tai suteikia išskirtinę išvaizdą ir užtikrina naudojimo patogumą. Aukso atspalvių rėmas suteikia elegancijos ir prestižo, puikiai derantis prie aksomo. Elegantiška kėdė 4Rico – tai išskirtinai patogus baldas, kuris papuoš bet kurio grožio salono registratūrą.

Tikslūs matmenys pateikti nuotraukoje.

Duomenys:
Apmušalų medžiaga: aksomas
Rėmo spalva: aukso atspalviai
Auksiniai elementai padengti laku.