6010 Meistro kėdė, balta 113493

70,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.

Išankstinis užsakymas

Praktiška 6010 grožio kėdutė su ergonomiška sėdyne yra puikus sprendimas kosmetikos, kirpėjų ir daugelio kitų sričių profesionalams, kur itin svarbus darbo komfortas. Tai būtina įranga kiekvienam, vertinančiam efektyvumą ir komfortą. Jo ergonomiškas dizainas ir aukšta darbo kokybė užtikrina išskirtinį patvarumą ir komfortą.

Kėdė sėdynė buvo kruopščiai suprojektuota balnelio formos, kuri leidžia natūraliai paskirstyti kūno svorį. Užtikrina komfortą net ir ilgomis darbo valandomis bei dažnai keičiant padėtį, taip pašalinant skausmo ar diskomforto jausmą net ilgų procedūrų metu. Sėdynė aptraukta patvaria ir lengvai valoma baltų atspalvių sintetine oda, kuri bet kokiam interjerui suteikia elegancijos ir stiliaus.

Dujinė pompa leidžia sklandžiai reguliuoti aukštį ir pritaikyti pagal individualius vartotojo poreikius. Dėl penkių žvaigždučių tinkamai suprojektuoto pagrindo kėdė yra itin stabili net ir intensyviai dirbant. Pagrinde sumontuoti ratukai leidžia laisvai judėti.

Detalės:
Aukščio reguliavimas: 45-60 cm