AM-830 Meistro kėdė, auksas/balta 135521

108,90

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.

Išankstinis užsakymas

Grožio kėdutė Gold AM-830 su ergonomišku atlošu yra unikalus sprendimas, skirtas profesionalams, kuriems reikia tinkamos atramos stuburui per ilgas darbo valandas ir kurie vertina komfortą. Elegantiška ir funkcionali kėdė suteikia komforto, o jos estetinis dizainas taip pat pabrėš unikalų salono charakterį.

Aukščio reguliavimas 50-63 cm diapazone naudojant efektyvią dujų pompą. Penkių žvaigždučių bazė užtikrina stabilumą ir saugumo jausmą net ir atliekant dinamiškesnius judesius bei dažnai keičiant padėtį. Patvarūs ratai užtikrina didelį mobilumą, leidžiantį laisvai judėti. Baltų atspalvių sintetinės odos apmušalai, kurie yra ne tik patvarūs, bet ir lengvai valomi. Estetinės siūlės ir skiautiniai suteikia jai nepakartojamą išvaizdą, o auksiniai dekoratyviniai elementai suteikia prabangos, patraukiančios dėmesį. Unikalus elegancijos ir komforto derinys paverčia kėdę nepakeičiama priemone kiekvieno profesionalo darbe.