H1301 vandenilio valymo aparatas, violetinis 126264

390,00

Išankstinis užsakymas

Sensacingas kompaktiškas vandenilio valymo aparatas
Vandenilio pilingas
Vandens hidrinimo technologijos naudojimas suteikia galimybę ne tik valyti, bet ir nutolinti senėjimą. Papildoma vandenilio molekulė prisiriša laisvąsias deguonies molekules (laisvuosius radikalus) odos paviršiuje ir paverčia jas į vandens molekules, nekenksmingas odai ir kūnui. Po šių procedūrų serijos oda tampa jaunesnė ir skaistesnė. Specialių antgalių dėka valomasis poveikis yra labai tikslus, o procedūrą galima atlikti ir jautriai odai. Tai tikra revoliucija kosmetikos rinkoje.

Techniniai duomenys:
Galia: 15W
Maitinimas: 230V

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.