Depilflax 100 jade lankstus depiliacinis vaškas su žemos lydymosi temperatūros perlais 1kg 148310

27,80

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.

Išankstinis užsakymas

Depilflax Jade perlinis vaškas yra produktas, tinkantis visų tipų odai, ypač skirtas jautresnėms kūno vietoms, užtikrinantis aukštą procedūros komfortą ir saugumą. Puikus pasirinkimas profesionaliems grožio salonams ir žmonėms, vertinantiems efektyvumą ir patogumą plaukų šalinimo metu. Produktas pagamintas iš natūralių ingredientų, o kruopščiai atrinktos veikliosios medžiagos užtikrina optimalią ir švelnią depiliaciją. Naudojant šio tipo vašką plaukų šalinimo procedūros tampa dar efektyvesnės ir mažiau skausmingos. Produktas yra dermatologiškai patikrintas, o tai garantuoja jo saugumą odai.

Didelis lankstumas palengvina naudojimą tepant plonais sluoksniais, o tai sutrumpina procedūros laiką. Vaško tipas užtikrina tikslią ir efektyvią depiliaciją. Perlų forma leidžia lengviau išmatuoti reikiamą produkto kiekį. Vaškas greitai ištirpsta. Naudojant šio tipo vašką plaukų šalinimo procedūros tampa dar veiksmingesnės ir tuo pačiu švelnesnės. Dėl specialios formulės vaškas puikiai sulaiko plaukus ir leidžia juos lengvai pašalinti. Jis gali būti veiksmingai naudojamas kūno ir veido plaukams šalinti.

Kaip naudoti depiliacinį vašką:

• Prieš pradedant plaukelių šalinimą,  odą rekomenduojama nušveisti.
• Įdėkite vašką į šildytuvą ir palikite apie 15 minučių 60-70°C temperatūroje.
• Tinkamai išlydžius produktą, temperatūrą sumažinkite iki 45-55°C, kad gautumėte medaus konsistenciją.
• Kruopščiai nuvalykite ir nusausinkite odą, kurioje atliekama procedūra.
• Patikrinę vaško konsistenciją ir temperatūrą, tepkite jį mentele plaukų augimo kryptimi.
• Atvėsus vaškaui, energingai plėšykite prieš plaukų augimo kryptį.

Sudėtis: kanifolija, glicerilo rozinatas, bičių vaškas, mikrokristalinis vaškas, parafinas, PEG-3 dirozinatas, etileno kopolimeras, viskozė, karnaubo vaškas, butilintas hidroksitoluenas, glicerinas, karbamidas, kipariso derva, poliuretanas-34, silicio dioksidas..
Svoris: 1 kg
Gamintojas: MayStar