Šiuolaikinė kosmetologija žino daug būdų, kaip kovoti su raukšlėmis. Vienas iš neinvazinių metodų yra radijo dažnis. Odos atjauninimas naudojant radijo bangas (RF) yra nechirurginis odos pakėlimas. Naudodami tam tikro ilgio radijo bangas, taip pat galite atsikratyti celiulito. Patikrinkite, ką gausite sistemingai atlikdami radijo dažnio procedūras.

Kas yra RF radijo bangos?
Radijo bangos plačiai naudojamos telekomunikacijose, tačiau jos taip pat naudojamos kosmetologijoje, kur jos pirmiausia naudojamos kūno formavimui ir odos būklei gerinti. Radijo dažnis yra procedūra, pagrįsta radijo bangomis. Jie prasiskverbia į odą ir šildo audinius (iki maždaug 40–45 laipsnių C temperatūros). Kosmetologijoje naudojamos radijo bangos, kurių dažnis yra nuo 0,5 iki 0,7 MHz. Teisingai parinktos bangos yra saugios odai ir poodiniams audiniams. Norint išvengti galimų nudegimų, procedūros metu naudojami specialūs kremai ir apsauginiai preparatai.

RF bangos – taikymas
Radijo dažnis yra labai populiari procedūra kosmetologijoje, o RF bangos yra plačiai naudojamos. Jų dėka galite:

  • sumažinti tamsius ratilus po akimis,
  • formuoti veido ovalą, suteikti ,,liftingo” efektą,
  • stangrinti suglebusią odą ir sumažinti raukšles po akimis,
  • sumažinti celiulitą,
  • atlikti veido, kaklo ir skilimo kėlimo procedūrą.
    RF bangos taikomos įvairioms kūno vietoms – veidui, kaklui, dekolte, akių sričiai, pilvui, sėdmenims, rankoms ir šlaunims.

Radijo bangos kosmetologijoje – indikacijos
Radijo bangos kosmetologijoje naudojamos labai plačiai. Populiariausios RF procedūrų indikacijos yra:

  • suglebusi oda, įskaitant veido, šlaunų ar rankų odą,
  • raukšlės, tamsūs ratilai ir patinimai po akimis,
  • celiulitas, esantis ant šlaunų ir sėdmenų.

Procedūros radijo dažniu neatsitiktinai vadinamos „veido patempimu be skalpelio“. Priklausomai nuo individualių poreikių, procedūrų poveikis trunka iki kelių mėnesių.

Radijo bangos veidui – kokį poveikį galiu gauti?
Radijo bangos ypač dažnai naudojamos veido procedūroms. Jos puikiai susidoroja su pajuodusiais paakiais ir patinimais po akimis. Radijo dažnis rekomenduojamas žmonėms, norintiems atsikratyti smulkių raukšlių aplink akis ir suglebusių skruostų ar dvigubo smakro. Radijo bangos formuoja veido ovalą ir suteikia atjaunėjusios odos išvaizdą.

RF procedūros – kaip tai veikia odą?
Radijo bangos, prasiskverbiančios į odą, skatina odos audinių atsinaujinimą. Tai yra vietinio temperatūros padidėjimo rezultatas. Terminis stimuliavimas sukelia kolageno skaidulų susitraukimą, taip pat stipriai veikia fibroblastus, t. Y. Ląsteles, kurios gamina, be kita ko, kolageną. Radijo bangos plečia kraujagysles ir padeda atsikratyti toksinų iš organizmo.

Kaip dar RF procedūros veikia odą? Radijo bangos prisideda prie kūno riebalų mažinimo, todėl radijo dažnis yra rekomenduojamas žmonėms, norintiems formuoti savo kūną. Radijo bangų energija, paversta į šilumą, teigiamai veikia odos būklę – ji yra prisotinama deguonimi ir geriau absorbuoja maistines medžiagas, esančias kosmetikos preparatuose.

Radijo bangos – procedūros
Kaip atliekamos procedūros radijo bangomis?

  • prieš procedūrą oda valoma,
  • ultragarso gelis tepamas ant nuvalytos odos,
  • masažas atliekamas prietaiso galvute,
  • po procedūros oda nuvaloma ir tepamas kremas.

Radijo dažnio procedūra trunka nuo 30 iki 60 minučių, priklausomai nuo kūno dalies. Norint pasiekti optimalių rezultatų, geriausia atlikti keletą procedūrų – rekomenduojama nuo 4 iki 10 procedūrų, kurios bus kartojamos kas 2 savaites. Be to, norint išlaikyti jau pasiektus efektus, kartą per metus turėtų būti naudojamos radijo bangos.

Radijo bangos kosmetologijoje – šalutinis poveikis
Radijo dažnis yra neskausminga ir neinvazinė procedūra. Pats radijo bangų masažas yra malonus, tačiau jautrią odą turintys žmonės gali pastebėti patinimą, odos sudirgimą ar stiprią eritemą. Paprastai šie simptomai išnyksta po 24 valandų – žmonės po radijo dažnio procedūrų, gali iš karto grįžti prie savo kasdienės veiklos.

Po procedūros venkite šalto ir karšto vandens. Taip pat turėtumėte pasirūpinti tinkamu odos drėkinimu.

Radijo bangos – radijo dažnio įrenginys
Norint pasinaudoti naudingu radijo bangų poveikiu, jums reikia radijo dažnio įrenginio. Kurį modelį pasirinkti?

Rekomenduojame Giovanni Classic RF įrenginį arba HEBE, kuris turi ne tik radijo dažnio bangas bet taip pat ir integruotą biostimuliuojantį lazerį, kuris ramina odą ir audinius, toje vietoje kur atliekama procedūra. Kitas pasirinkimas būtų „Slimming Roller System O-Shape II“ kosmetologinis kombainas, su kuriuo be radijo dažnio galėsite atlikti daugybę kitų procedūrų.

Radijo dažnis – kontraindikacijos procedūrai

 

Nors radijo bangų masažas yra neinvazinis būdas pagerinti odos būklę, ne visiems tai gali būti naudinga. Kontraindikacijos radijo dažnio procedūrai yra:

  • diagnozuotas vėžys,
  • skydliaukės liga,
  • epilepsija,
  • metaliniai implantai tose vietose, kuriose būtų atliekamos procedūros,
  • širdies stimuliatorius ar klausos aparatas,
  • virusinės ir bakterinės odos ligos.
  • Kitos sąlygos, užkertančios kelią radijo dažniui, yra rožinė, hipertenzija, diabetas ir flebitas. Procedūros datą nėščios ir krūtimi maitinančios moterys turėtų atidėti vėlesniam laikui.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *